Si algú vol compartir aquest dinar amb nosaltres i debatre el nostre futur, a continuació adjunto la informació del COEINF per assistir-hi:

Ja no en dubta ningú que el mercat laboral canviarà profundament en els propers anys, a causa d’avanços en el camp de l’aprenentatge automàtic de les màquines. Aquest fet representa un gran desafiament als treballadors de coll blanc de la societat del coneixement, de la mateixa manera que l’automatització de les fàbriques al segle XX va ser una revolució per als treballadors de bata blava a les cadenes de muntatge. Però m’atreveixo a augurar (i així escalfar el debat durant el dinar tal com m’ha demanat el degà) que aquesta mateixa tecnologia de la qual estem parlant provocarà que en un futur no molt llunyà es necessitin moltes menys mans per programar i molts menys caps per pensar algoritmes, arquitectures de sistemes, etc. Hi haurà un punt d’inflexió a partir del qual es precisaran menys enginyers i enginyeres, amb la paradoxa que els “culpables” d’aquesta nova situació siguem els mateixos afectats que fem realitat aquests nous sistemes d’aprenentatge. Què en penseu?

 

Dades del dinar:

Dia:  11 de març de 2016
Hora: 14:00 h
Lloc: Hotel Silken Diagonal Barcelona
Avinguda Diagonal, 205 (Plaça de les Glòries al costat de la torre Agbar)

 

NOTA: El COEINF té acordat un preu especial per al menú de 15 EUR (extres a banda)Si vas en cotxe, hi ha pàrquing al mateix hotel gratuït, o també tens l’opció del centre comercial Glòries gratuït 2 hores.

 

És imprescindible confirmació d’assistència per correu electrònic a secretaria@enginyeriainformatica.cat