Aquest any he viscut la (13a edició de la) Festibity com quelcom més que la festa de les tecnologies i la informació. Ha estat al camp del Barça, un camp qualsevol que no té res d’especial, però que estava farcit de grans amics i amigues, que varen tenir el puntàs de fer-me pujar a l’escenari, juntament amb Siscu Vallverdú,  Felip Puig, Núria Castell, Josep Sanjuàs, Pere Barlet, Albert Pallejà, Albert Herrero, Antoni Vives, Peyu, i etc etc (foto 1).

I a sobre em varen deixar agafar el micro amb l’excusa de concedir-me el guardó “menció FIB”! (foto 2). Impressionant la imatge de veure la graderia plena de cares conegudes! Malgrat sembli impossible (els qui em coneixen saben que sóc un desvergonyit) vaig quedar emmudit pels nervis del directe en veure la graderia!

Com ja vaig dir durant el meu minut de glòria amb el micro a la ma (foto 3), el reconeixement se’l mereix, i per això els hi vaig dedicar, al col.lectiu de persones que treballen a la FIB – Facultat d’Informàtica de Barcelona i que mantenen viva aquesta institució en moments una mica difícils a nivell de recursos. Persones anònimes sovint que permeten que jo pugui continuar disfrutant any rere any donant classes. Ensenyar és una de les meves passions! I ensenyar a estudiants brillants d’arreu del món que venen a la FIB, un luxe!

I per acabar, moltes gràcies a tots i a totes que m’heu anat felicitant durant aquests dies. Espero no defraudar expectatives! 🙂

Adjunto algunos fotos que m’han fet arribar:

foto.festibity.2foto.festibity.1IMG_0666 1

IMG_0115IMG_0120Crédits de les fotos: festibity. com

 

 

2017-08-09T12:20:17+00:00 June 5th, 2015|