Aquest estiu m’estreno a la ràdio!. Serà dins del programa VIA LLIURE de RAC1. Emma Aixalà , una de les més engrescadores periodistes d’aquest país, m’ha proposat un repte molt interessant, el d’apropar la tecnologia de manera distesa i divertida als oients de RAC1.  Gràcies Emma!

Serà una secció tots els dissabtes d’estiu entre les 11:00 i les 11:30 on descobrirem com és i cap a on va la informàtica que mou la societat de la informació en que vivim.

Us espero a tots a RAC1 cada dissabte, en directe a través d’internet o per ràdio (freqüències) o com ja m’avança l’Oriol Riu, per podcast!.  I sobretot, hi podeu participar a través del telèfon 902 477 100, per correu electrònic a  vialliure@rac1.net,  twitter @ElViaLliure o per facebook a través de  http://www.facebook.com/vialliure. N’estic segur que teniu moltes coses a dir.

La periodista Emma Aixalà  (a la foto adjunta) portarà el VIA LLIURE durant la temporada d’estiu, i qui s’ha atrevit a portar-me a RAC1. Espero que no se n’enpenedeixi!. Us recomano escoltar tot el programa VIA LLIURE, serà espectacular! . Bon estiu als que comenceu avui les vacances!

ACTUALITZACIÓ 30/07/2012: Properament anirem penjant tots els podcast a http://jorditorres.org/RAC1

Este verano me estreno en la emisora de radio RAC1 de Barcelona de la mano de la fantástica periodista Emma Eixalà dentro del programa VIA LLIURE de RAC1, con una sección todos los sábados de verano entre las 11:00 y las 11:30 donde descubriremos cómo es y hacia dónde va la informática que mueve la sociedad de la información en que vivimos. Emma Aixalà me ha propuesto este reto tan estimulante de acercar la tecnología de manera distendida y divertida a los oyentes de RAC1. ¡Gracias Emma!. Seguro que con Emma y su equipo nos los pasaremos muy bien.  Será en catalán, pero si os animáis seguirlo en directo a través d’internet encantado, seguro que también os lo pasareis bien. Y podéis participar a través del teléfono 902 477 100, por correo electrónico a vialliure@rac1.net, twitter @ElViaLliure o por facebook a través de http://www.facebook.com/vialliure.

This summer I will start a new section in a catalan radio station of Barcelona, radio RAC1. It will be on Saturday between 11:00 and 11:30. Emma Aixalà asked me to talk about technology for a general audience. Thank you Emma! If you are interested to follow us: vialliure@rac1.net, @ElViaLliure and http://www.facebook.com/vialliure.

 

2017-08-09T12:49:30+00:00 July 23rd, 2012|